2012. május 23., szerda

Korall körömlakk és rúzs

Egyik nagy kedvencem a korall szín. Főleg nyáron viselem ruhában, kiegészítőkben éééééés a körmömön. 


A körmömön látható lakk Miss Sporty, a számát sajnos nem tudom megmondani, de még kapható. A kupakon található matrica akár 7 napon át tartó színnel kecsegtet, és a szélesebb ecset miatt könnyebb felvitelt ígér. Nos, egy ideje használom ezt a lakkot, és ha a hivatkozott 7 napot nem is bírja a kézen, de 5-öt mindenképpen. A nyári lábujj köröm lakkozás teljesen más tészta, ott bírja 1 hétig is. Valóban szélesebb az ecset az átlagosnál, nem nehéz vele dolgozni, de 2 réteg kell, hogy szépen fedjen. Azt vettem észre, hogy a tartós lakkok picivel lassabban száradnak, ez itt annyira nem igaz, az egész lakkozás 2 rétegben száradással együtt kb 15 perc, ami azért még a kibírható kategóriába esik.

Amit még észrevettem az a színváltozás. Kicsit fakul, vagy veszít a fényéből, vagy csak hozzászokik pár nap alatt a szemem és nem látom olyan vibrálónak :) minden esetre azért még az 5. napon is szépen csillog, csak valahogy más a színe. 

Ezen a képen talán jobban látszik, hogy egy nagyon enyhe gyöngyház árnyalat is van.



Egy ilyen karakteres színhez rúzs is dukál, én az Essence palettáján találtam megfelelőt. A számon csak egy picit csillog, árnyalatban passzol a lakkhoz, mostanában szinte csak ezt használom. És végül de nem utolsó sorban olyan illata van, mint gyerekkoromban a Barbie-s  játék rúzsnak :) 




És a kettő együtt:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése