2012. augusztus 31., péntek

Több teret a lábaimnak!

A bejegyzés címe elsőre érdekesnek tűnhet, lehet igényel némi magyarázatot. Hol is kellhet több tér, hely a lábaimnak? Hát a nadrágban! Főleg a farmerban, ami az anyagból adódóan kicsit feszesebb, szorosabb tud lenni. Azaz: elegem lett a bokáig tapadó, slim és super slim farmerokból amibe egy melegebb napon cipőkanállal kell belepréselni magam (főleg mosás után) és abból, hogy lassan már úgy érzem magam néha mint egy farmerba kötözött sonka.



Nem arról van szó, hogy elítélem ezt a fazont, sőt, évekig hordtam és szerettem, csak valahogy sok már, csömöröm lett tőle, változásra, bővebb fazonra áhítoznak a bokáim és a vádlim. Ilyenkor jön a követező lépés: jó, akkor veszek bővebb szárút, na de elég nehéz olyasmit kapni ami épp nem divat...minden tapad, vagy térdnél van az ülepe, vagy mindkettő...

Körbe néztem néhány üzletben, az általam ideálisnak tartott fazont straight-nek vagy boot cut-nak hívják, így azért már könnyebb lesz kutatni :) Szerencsémre a MANGO-ban árulnak ilyen fazont, és bízom benne, hogy az, hogy mivel már nem csak extra tapadós farmerokat látok mindenhol ez annak az előjele, hogy lassan leváltják őket a lazább fazonok.

Erre vágyom:


Forrás itt


Ti hogy álltok ezzel? Maradjon a szűk szár, vagy jöhet egy kis tér a vádlinak? :)